Wat gaat het kosten?

Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stukwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van het te bewerken object is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, een exacte offerte te verstrekken.

De prijs van het te leveren werkt wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft (met bijvoorbeeld primer of met beter contact) Het kan bijvoorbeeld ook nodig zijn dat er gebruik moet worden gemaakt van bewapeningsgaas en ook kan het voorkomen dat de hoeken zogenaamde hoeknaalden nodig hebben.

Profiteer van het verlaagd BTW tarief

Voor woningen ouder dan 2 jaar mag tegen het verlaagde BTW-tarief van 6% worden aangeboden. U betaalt dus 13% minder voor stucwerk dat u in of aan uw woning laat uitvoeren!

Zodoende wordt het dus heel lastig om een reƫle prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van tevoren te hebben bekeken. Wilt u wel graag weten wat het werk gaat kosten neem dan contact met ons op en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende offerte te doen.

Prijslijst

hieronder een overzicht

Soort Prijs
Behangklaar Pleisterwerk vanaf €17,00 Per M²
Glad pleisterwerk vanaf €18,00 Per M²
Pleisterwerk met Ardex A826 vanaf €20,00 Per M²
Spachtelpoets met kleur vanaf €18,00 Per M²
Barokpleister met kleur vanaf €18,00 Per M²
Pleisterwerk Plinten vanaf €15,00 Per M²
Ornament plaatsen(Excl ornament) €35 per stuk
Lijsten op aanvraag
Grove Kalk voor vochtige ruimtes €30,00 Per M²
Vertinlaag max. 3 centimeter €10,00 Per M²
Schuurwerk €28,00 Per M²
Buitengevel Prijs op aanvraag